Inzicht in de talenten van professionals en teams

4 februari 2019

De juiste persoon op de juiste plek, dat is belangrijk. Maar er is meer nodig voor een effectieve organisatie: resultaatgerichte samenwerking. In het H+C Development Centre gaan we met teams aan de slag om inzicht te krijgen in het talent. Ook stellen we concrete individuele en gezamenlijke doelen vast, passend bij de bedrijfsstrategie.

In inspirerende sessies van een halve dag bieden wij in ons Development Centre een combinatie van ontwikkelassessment, training en inspiratie om het maximale uit een medewerker en een team te halen. Op individueel en groepsniveau ontstaat inzicht in de competenties op het gebied van effectieve samenwerking. Bovendien spreken we concrete resultaatdoelen af. En met duidelijke rapporten geven wij ontwikkeladviezen en loopbaansuggesties en adviseren we over gewenste training of coaching. Altijd met respect voor mensen en met gevoel voor verhoudingen. Ontwikkelassessments zijn belangrijk gereedschap om uw bedrijfsdoelstellingen te halen.

Diverse andere assessments hebben we in ons pakket: selectieassessment, loopbaanassessment, management development / High Potential assessment en TOPassessment / assessment Leiderschap van Vernieuwing. Ze zijn alle op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd en kunnen zowel individueel als groepsgericht worden ingezet.

Onze psychologen hebben wij op hun mensgerichte en resultaatgerichte kwaliteiten geselecteerd. Ze werken volgens de NIP-code en zijn geaccrediteerd voor de zogenoemde Insights Discovery- en Management Drives-methodieken.

Wilt u meer weten over het H+C Development Centre en onze assessments?

Bel Henk Hauptmeijer op nummer 070 346 92 05 of 06 53 20 67 31 voor meer informatie en relevante referenties in de profit- en non-profitsector. Henk is strategisch consultant, bestuurskundige, organisatiespecialist en oprichter van H+C.

Ja, ik wil meer informatie over de Spiegelapp.
WhatsApp ons direct!