De Spiegelapp en Business Intelligence

13 november 2019

De Spiegelapp is een beveiligde softwareapplicatie, op maat gemaakt voor organisaties met als doel talenten te ontwikkelen en gezamenlijk beter te presteren. Door de continue anonieme data die de tool oplevert, ontstaat een reëel beeld van de ontwikkel- en opleidingsbehoefte van de organisatie. Bovendien biedt het feedbacksysteem de onderbouwing voor het HR-opleidingsbeleid. Het management kan op basis van data de juiste strategische besluiten nemen en de organisatiekoers bepalen.

‘Spiegelapp: online platform voor talentontwikkeling en werkportaal voor HR en Management’

Spiegelapp = SaaS = H+C ontzorgt!

Bedrijven gebruiken steeds vaker zogenoemde Software as a Service (SaaS). Denk bijvoorbeeld aan Gmail of Microsoft Office die je bedient vanuit je webbrowser. Het voordeel van SaaS is dat je geen omkijken hebt naar het updaten, onderhouden of vernieuwen van de software. Dat doet de leverancier – in dit geval Google of Microsoft. Het gaat om de service, niet om de software.

De Spiegelapp ontzorgt onze klanten volledig. Organisaties willen zich niet hoeven af te vragen of de Spiegelapp veilig is, of die wel goed werkt of onderhoud nodig heeft. Daarvoor zorgen wij en dat is een zorg minder. Updates, nieuwe ontwikkelingen binnen ons feedbacksysteem, beveiliging, pentesten …. H+C draagt hiervoor de verantwoordelijkheid en ontwikkelt het systeem continu.

Wij zijn organisatieveranderaars en experts op het gebied van procesoptimalisatie, gedragsverandering en talentontwikkeling. Meedenken met onze klanten en service bieden vinden wij heel belangrijk.

Onze feedbackmethode stimuleert:

  • inzicht in en ontwikkeling van talent
  • een open feedbackcultuur
  • integrale samenwerking in fusietrajecten
  • het aantrekken van jonge medewerkers en trainees

Voordelen van de Spiegelapp:

  • inhoudelijk sterke ontwikkelgesprekken
  • besparing van tijd en kosten
  • vitale en productieve medewerkers
  • Software as a Service: H+C ontzorgt
Ja, ik wil meer informatie over de Spiegelapp.
WhatsApp ons direct!