H+C & Spiegelapp

Over ons

 

 

Wij zijn een Nederlands bedrijf en bestaan ruim 25 jaar. We hebben in de afgelopen jaren veel organisaties mogen helpen met het ontwikkelen van mensen en het professionaliseren van organisaties. Ons specialisme heeft altijd betrekking op het ontwikkelen van mensen en organisaties. 

Sinds 2018 zijn we gestart met het ontwikkelen van de Spiegelapp omdat één van onze opdrachtgevers inzicht wilde hebben in de kwaliteiten van een team project- & programma managers. Omdat wij mensen in hun kracht willen coachen en ontwikkelen en vinden dat regie en eigenaarschap moet liggen bij mensen zelf, hebben we een webapplicatie ontwikkeld die voldoet aan onze visie en kernwaarden.

Henk Hauptmeijer & Krista Beilschmidt

De Spiegelapp is de afgelopen paar jaar continu doorontwikkeld op basis van behoeften, feedback en verwachtingen van gebruikers in combinatie met onze jarenlange expertise op het gebied van het ontwikkelen van mensen en organisaties.

Naast gebruikersgemak en een gebruikersvriendelijke leer- en ontwikkelomgeving is ook veel geïnvesteerd in beveiliging van persoonsgegevens en data. Wij geloven dat jezelf ontwikkelen het beste werkt in een omgeving waarin veiligheid en respectvol met elkaar omgaan continu op de agenda staat. Veiligheid en bescherming van data en persoonsgegevens is essentieel.

De Spiegelapp is een Nederlands innovatief product, ontwikkeld en gemaakt in Nederland en data zijn goed beveiligd opgeslagen bij een gecertificeerd bedrijf in Nederland. We hebben ons interactieve 360 graden leer en ontwikkelplatform zorgvuldig laten testen door KPMG en we werken alleen met klanten die data veiligheid ook belangrijk vinden.

Spiegelapp is powered by Hauptmeijer en Clotscher

Benieuwd wat de Spiegelapp voor jou toevoegt?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Onze Missie 

Mensen helpen te ontwikkelen, autonomie te vergroten en een betere wereld realiseren waarin we verbonden zijn met elkaar. We vinden dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen en helpen jou het beste uit jezelf te halen.

 

Onze kernwaarden

Betrouwbaarheid, integriteit, veiligheid
 


Kwaliteit

 


Verbondenheid

 


Klantgerichtheid

 

 

 

 

Ieder mens heeft talent

 


Naar verwachting zal de vraag naar gekwalificeerd personeel de komende jaren alleen maar meer gaan toenemen. Nog nooit is het aantal werkzoekenden zo laag geweest. Geschikte en gemotiveerde werknemers vinden is voor organisaties van groot belang om te kunnen blijven innoveren en ondernemen.

Een manier om in een krappe arbeidsmarkt mensen te werven en te behouden is om deze groep meer persoonlijke aandacht te geven. Aandacht voor de ontwikkeling van hun vaardigheden en groeimogelijkheden en ook voor de balans werk en privé. Door de krapte op de arbeidsmarkt vinden steeds meer werknemers het belangrijk om hun medewerkers prettig en productief te laten werken en besteden zij aandacht aan hun welzijn en persoonlijke ontwikkeling om hen aan boord te houden. In dit verlengde is het goed om niet alleen naar het opleidingsniveau te kijken maar ook naar ervaring, vaardigheden, interesse, drijfveren waarom men kiest voor een organisatie of diversiteit binnen de bedrijfscultuur.

De Spiegelapp ondersteunt dit en helpt werkgevers en werknemers aan een gesprekscyclus op basis van talent, ontwikkelmogelijkheden en dialoog.

 

Contact

Feed forward levert winst op voor iedereen. Samenwerken en gezamenlijke doelen realiseren motiveert.

 

Werken bij de Spiegelapp

 

 


We selecteren en begeleiden professionals om op topniveau te presteren. Heb je een ontwikkelgerichte attitude en een bedrijfskundige, HR- of psychologie achtergrond? Kun jij meerwaarde bieden bij strategisch organisatorische vraagstukken en transitieprocessen? Heb je de gedrevenheid om je expertise en ervaring in te zetten voor het ontwikkelen van mensen en organisaties en vind je het gaaf om te werken in een klein team van professionals in HR Tech?

 

Bekijk alle vacatures

Boeiende ontwikkelingen

2022-09-06 Spiegelapp houdt Duitse hr-afdelingen een spiegel voor

Na een succesvolle lancering van de feedbacktool Spiegelapp in Nederland wilde Krista Beilschmidt de Duitse markt betreden. Maar wat bleek? Feedback vragen gaat daar heel anders dan hier. Lees hoe de ervaren ondernemer dit oploste, en wat ze nog meer ontdekte over zakendoen bij onze oosterburen.

Lees meer
2022-03-21 Een feedbackcultuur waait door de gemeente Den Haag

Interview met Marjan, projectmanager gemeente Den Haag

Lees meer
2022-03-21 5 Generaties op de werkvloer: nachtmerrie of een zegen?

Waar de oudere generaties hiërarchie en loyaliteit aan een bedrijf prijzen, huiveren jongere mensen bij het idee en geloven in een ontspannen omgeving. Voldeed de werkgever niet aan hun verwachting? Geen probleem, er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden en banen in overvloed tijdens de War of Talent!

Lees meer
WhatsApp ons direct!       Support