Training

Training en coaching

We helpen graag mensen die zich professioneel of persoonlijk willen ontwikkelen in specifieke gedragsvaardigheden. We trainen en coachen individueel en in kleine groepjes. Het trainen en coachen van managers en werknemers doen we altijd met het gewenste doel voor ogen. Onze trainingen zijn kort en praktisch en we oefenen veel met elkaar.

Feedback trainingen, competentiegerichte vaardigheden, oefenen in het voeren van een effectief en constructief ontwikkelgesprek of samen inspirerende doelen bepalen, we helpen je graag!

Trainingen


Wil je meer informatie over onze trainingen en wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

 

 

Feedback training voor medewerkers

Binnen een halve dag leer je de beste technieken op het gebied van duidelijk en respectvol feedback geven volgens de 4G methode. Na afloop ben je volledig op de hoogte en heb je volop geoefend zodat je het gelijk in de praktijk kunt brengen voor een duurzaam resultaat. De training is vooral gericht op de praktijk en het praktisch oefenen staat centraal.

Feedforward & Leiderschap

Deze training is voor leidinggevenden. Na afloop heb je meer regie over je eigen rol als coachend leidinggevende en ben je je bewust van jouw mogelijkheden om medewerkers te coachen en te inspireren, ondersteund door de Spiegelapp. Door je blik te richten op ontwikkelbaarheid en op de meerwaarde van feedforward en feedback, worden medewerkers gestimuleerd om actief aan de slag te gaan met de eigen ontwikkeling en om gemotiveerd specifieke prestaties neer te zetten.

Praktische trainingen met impact

Feedback op een respectvolle wijze geven en ontvangen, inspirerende doelen bepalen, ontwikkelgesprekken voeren, performance management nieuwe stijl.  

Wij geven trainingen aan leidinggevenden en HR-professionals en aan trainers. Neem contact op voor meer informatie.

Duurzame inzetbaarheid = Vitaliteit

Duurzame inzetbaarheid


De arbeidsmarkt verandert. Beroepen verdwijnen en op andere plekken komen er juist bij. Mensen moeten zich blijven ontwikkelen om goed inzetbaar te blijven. Leren en ontwikkelen is belangrijk om als bedrijf wendbaar en concurrerend te blijven.

Uit onderzoek blijkt dat werknemers zich steeds minder betrokken voelen bij hun werk. Gemis aan betekenisvol werk en welzijn op de werkvloer zijn hiervan de belangrijkste redenen. Het is meer dan ooit het moment voor werkgevers om in gesprek te gaan met werknemers over hun talenten, ambities, drijfveren, leerdoelen en toekomstplannen.

Continu leren en ontwikkelen heeft een grote invloed op duurzame inzetbaarheid en betrokkenheid van werknemers. Dit zorgt voor positieve resultaten en voorkomt ziekteverzuim.

Vertrouwen, betekenisvol werken en persoonlijke ontwikkeling zijn de sleutel tot een waardevolle en langdurige samenwerking.

De Spiegelapp maakt duurzame inzetbaarheid mogelijk.

Voordelen Spiegelapp


Blije gemotiveerde medewerkers halen het beste uit zichzelf en hebben impact!

Aantrekkelijke werkgever

Waardering en aandacht voor ontwikkeling is voor veel mensen een reden om bij een organisatie te (blijven) werken. Medewerkers anno nu hebben behoefte aan feedback en continue dialoog met collega's en leidinggevenden.

Bespaart kosten  

Inzicht hebben in de competenties die de organisatie in huis heeft en het kunnen volgen van de ontwikkeling en het talent van medewerkers voorkomt extra kosten om medewerkers extern te begeleiden of om de juiste mensen voor hoge kosten aan te trekken.

Maakt HR-afdelingen meer strategisch

Met behulp van het HR-dashboard heeft HR real-time inzicht in de ontwikkeling van de organisatie en kan zo het management strategisch adviseren op basis van real-time data.

Faciliteert eigen regie

Stelt elke medewerker in staat om met een persoonlijk dashboard de eigen ontwikkeling te bekijken en te volgen en met een druk op de knop hebben medewerkers een digitaal reflectierapport.

Verbetert samenwerken

Een digitaal en interactief online-ontwikkelinstrument stimuleert teamleden om elkaar te complimenteren en collegiaal te coachen binnen een beveiligde omgeving.

Ondersteunt verschuiving naar werken op afstand

De digitale leeromgeving ondersteunt het proces van direct feedback vragen en geven met de juiste focus waardoor medewerkers  tijd- en plaats onafhankelijk kunnen werken aan hun ontwikkeling.

 

Dit is wat onze deelnemers van onze trainingen zeggen

De trainer legt het goed uit en heeft duidelijke praktijkvoorbeelden.
Realiseert bewustwording van eigenaarschap en de trainer laat je goed hierover nadenken.
Geen theoretisch verhaal, staat met beide benen in de praktijk van ondernemerschap en HR.
Duidelijk doel en een goede opbouw tijdens de training.
Een goede link naar de praktijk voor borging van het geoefende.
Geeft stof tot nadenken, ik ga mijn communicatie met mijn leidinggevende anders aanpakken en verbeteren.
Zet aan tot nadenken over verbeteringen.
Een cadeautje, de ochtend vloog voorbij!
Ik zou graag ieder jaar deze feedback training als herhalingstraining willen doen?
De trainer heeft veel HR-praktijk ervaring waardoor je zelf snel aan de slag kan.
Leerzaam om te zien dat vaardigheden soms onbewust “ingebakken” zitten.
Gemixte samenstelling van teams tijdens de training leidde tot meer begrip waardoor de werksfeer op de werkplek is verbeterd.
Soms confronterend, een eye-opener.
* Deze velden zijn verplicht.
WhatsApp ons direct!       Support