Disclaimer & Privacy

Cookiebeleid H+C en Spiegelapp

Cookies
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die door websites kunnen worden gebruikt om gebruikerservaringen beter te maken. Wij gebruiken cookies om deze website goed te laten functioneren, functies voor sociale media aan te bieden en ons websiteverkeer te analyseren. Door op “Accepteren” te drukken, geeft je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies zoals beschreven in onze privacyverklaring.

Jouw toestemming
Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we je toestemming nodig. Deze website maakt gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina’s worden weergegeven. Via de cookieverklaring op onze website kun je je toestemming op elk moment wijzigen of intrekken.

In ons privacy beleid vind je meer informatie over wie we zijn, hoe je contact met ons kunt opnemen en hoe we persoonlijke gegevens verwerken. Jouw toestemming geldt voor de volgende gebiedenh-c.nl en spiegelapp.nl

 

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen rondom onze producten en dienstverlening? Meld je dan nu aan voor onze kennisbrief en ontvang het laatste nieuws in je inbox.

Privacyverklaring

Jouw privacy is belangrijk. In deze verklaring leggen we uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens. Persoonsgegevens zijn bijvoorbeeld je naam en e-mailadres. We vertellen in deze verklaring welke persoonsgegevens we verzamelen en waarvoor we ze gebruiken. We leggen je ook uit welke rechten je daarbij hebt. Heb je na het lezen van deze verklaring nog vragen? Neem dan contact met ons op.

De twee doelen van gegevensverzameling

  1. Het toesturen van de kennisbrief. Op onze website kun je je abonneren op onze kennisbrief. Met het invullen van je persoonsgegevens (je voor- en achternaam en e-mailadres) geef je expliciet toestemming dat wij jouw gegevens, zoals je ze hebt ingevuld, mogen gebruiken om jou de kennisbrief toe te sturen.
  2. Het bijhouden van algemene, geanonimiseerde bezoekersgegevens op onze site, zoals de meest bezochte pagina’s, hoelang iemand op een pagina blijft enzovoorts. Met die inzichten kunnen we de website verbeteren en weten we beter welke informatie websitebezoekers interessant vinden. Deze algemene geanonimiseerde gegevens kunnen we vervolgens gebruiken om meer gerichte informatie op onze website te zetten.

Hoe lang bewaren we je persoonsgegevens?
Als je je abonneert op de kennisbrief, dan bewaren we jouw persoonsgegevens (je voor- en achternaam en e-mailadres) zolang je geabonneerd bent. Je kunt je op elk moment voor de nieuwsbrief afmelden via de link onderaan elke nieuwsbrief.

De beveiliging van je gegevens
We hebben technische en organisatorische maatregelen genomen om diefstal, verlies of ander onrechtmatig gebruik van je persoonsgegevens te voorkomen. Wij werken onder meer met beveiligde verbindingen en encryptie voor een versleutelde communicatie tussen onze website en onze bezoekers. Daarnaast zijn passende fysieke en logische toegangsbeveiligingsmaatregelen genomen, en hebben we verwerkersovereenkomsten afgesloten met onze leveranciers.

Wie kunnen bij jouw persoonsgegevens?
Wij versturen onze kennisbrieven met Mailchimp. Jouw persoonsgegevens worden door Mailchimp nooit voor eigen doelen gebruikt. Mailchimp maakt gebruik van internettechnologieën die laten zien of e-mails worden geopend en gelezen. Onze communicatiemedewerkers kunnen jouw persoonsgegevens, en de algemene geanonimiseerde bezoekersgegevens van de website, inzien en gebruiken om de communicatie vanuit H+C te verbeteren.

Jouw rechten
Je hebt het recht om de persoonsgegevens die wij van jou hebben, in te kijken. Als de informatie niet klopt, kun je ons vragen deze aan te passen. Ook kun je te allen tijde jouw gegevens beperken of verwijderen en heb je recht op de overdraagbaarheid van gegevens. Zo kun je jouw persoonsgegevens makkelijk doorgeven aan een andere leverancier van dezelfde soort dienst. Wil je gebruikmaken van jouw rechten? Neem dan contact met ons op via 070-3469205 of stuur een e-mail naar hallo@spiegelapp.nl. Wij zullen dan controleren of wij daadwerkelijk met de juiste persoon te maken hebben. Bij gebrek daaraan geven we geen informatie vrij.

Wat doen we met cookies?
Onze website maakt gebruik van cookies. Cookies zijn kleine tekstbestanden die we kunnen gebruiken om onze website beter in te richten. We maken alleen gebruik van (noodzakelijke) functionele en analytische cookies. Er worden bij het gebruik van deze functionele en analytische cookies geen persoonsgegevens van jou verwerkt.

Klachten, vragen, verbetersuggesties?
Als je klachten, vragen of verbetersuggesties hebt over de gegevensverwerking op onze website, laat dit ons dan weten via e-mail. Daarnaast heb je ook het recht om een klacht rechtstreeks bij de Autoriteit Persoonsgegevens in te dienen via de website www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.

Privacy beleid van anderen
Deze privacyverklaring is niet van toepassing op websites van andere partijen waarvan wij de link op deze site hebben opgenomen. We zijn niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de manier waarop zij met je persoonsgegevens omgaan. We adviseren je om je altijd op de hoogte te stellen van het privacy beleid op deze websites.

Lees deze verklaring regelmatig door

Deze privacyverklaring kan worden gewijzigd. De meest actuele versie is hier te vinden. We raden je dan ook aan om deze verklaring regelmatig te lezen, in ieder geval voordat je je persoonsgegevens aan ons verstrekt.

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven van onze nieuwste ontwikkelingen? Meld je dan nu aan voor onze kennisbrief en ontvang de laatste informatie over onze product en dienstverlening in je inbox.  

Disclaimer en privacyverklaring

Disclaimer
Hauptmeijer en Clotscher B.V. (hierna te noemen H+C) heeft deze website zorgvuldig samengesteld en streeft ernaar juiste, volledige en actuele informatie te bieden, met als doel bezoekers van de website te informeren over de producten en diensten van H+C en de Spiegelapp. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. H+C behoudt zich het recht voor de aangeboden informatie te allen tijde te wijzigen zonder dit aan te kondigen.

Onvolkomenheden door menselijke vergissingen of technische storingen kunnen ondanks de oplettendheid voorkomen, waardoor H+C de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie niet kan garanderen. H+C wijst elke aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheid, onvolledigheid en achterhaaldheid van de informatie op deze website nadrukkelijk af.

H+C zet zich voortdurend in om deze website goed te laten functioneren en toegankelijk te houden. Hierbij zijn wij deels afhankelijk van externe partijen. Als gevolg hiervan kunnen wij niet garanderen dat de website te allen tijde toegankelijk is of naar behoren functioneert. Wij vragen uw begrip hiervoor en wijzen u erop dat H+C geen aansprakelijkheid aanvaardt voor enige schade als gevolg van het verminderd of tijdelijk niet functioneren van de website.

De gehele website maakt gebruik van Javascript, waaronder het contactformulier.

Informatie van derden
De website van H+C maakt gebruik van content van derde partijen zoals widgets, plug-ins of embedded content. Daarnaast maakt de website van H+C gebruik van verwijzingen/hyperlinks naar websites van andere partijen om bezoekers verder te informeren. Het gebruik van dergelijke links is voor eigen risico. De informatie op deze websites is door H+C niet beoordeeld op juistheid, redelijkheid, actualiteit of volledigheid. H+C aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de informatie, het functioneren, het gebruik van cookies en het privacy beleid van deze websites.

Cookies
H+C maakt op deze website uitsluitend gebruik van functionele cookies, bedoeld om de website goed te laten functioneren. Een cookie is een klein bestand dat op de harde schijf van uw computer wordt opgeslagen. Het is voor het gebruik van deze cookies niet vereist om de bezoeker eerst om toestemming te vragen.

Statistieken
H+C gebruikt Google Analytics (statistiekprogramma), cookies en webserver logs om het gedrag van de bezoeker te analyseren. Deze gegevens worden uitsluitend gebruikt om de website te optimaliseren. 

De verzamelde gegevens komen voort uit de basisinstellingen in Google Analytics: 

  • Welke pagina’s worden het meest bezocht en hoelang?
  • Waar haken de bezoekers af? 
  • Hoe hebben bezoekers de website gevonden? 
  • Op welke zoektermen is de website gevonden?
  • Waar komen de bezoekers vandaan (gecategoriseerd op land, plaats of taal)?
  • Hoe vaak wordt de website bezocht en hoeveel van de bezoeken zijn nieuwe of terugkerende bezoekers?
  • Op welke besturingssystemen zitten de bezoekers (zoals laptop, mobiel, ander device)?
  • Wat is de schermresolutie (mobiel)?
  • Wat is de serviceprovider (mobiel en desktop)?

Copyright
H+C heeft het intellectuele eigendomsrecht van alle op deze website aangeboden informatie (teksten, grafisch materiaal en logo). Het is niet toegestaan deze informatie te kopiëren, openbaar te maken, te verspreiden of te verveelvoudigen zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van H+C.

Privacyverklaring
H+C respecteert uw privacy en is de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens volgens de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). Wij nemen alle redelijke, passende beveiligingsmaatregelen om uw gegevens te beschermen tegen onrechtmatig gebruik binnen en buiten de organisatie. Als er toch sprake is van een beveiligingsincident zullen wij u zo snel mogelijk informeren en maatregelen nemen om de gevolgen te beperken en herhaling in de toekomst te voorkomen.

Wij gebruiken uw gegevens (naam, bedrijfsnaam, adres, woonplaats, e-mail, telefoon) uitsluitend voor de volgende doeleinden: 

  • afhandeling van door u aangevraagde informatie of publicaties; 
  • nadere informatievoorziening over actuele ontwikkelingen; 
  • verzending van onze digitale nieuwsbrief;
  • samenstelling gebruikersstatistieken; 
  • beveiliging en verbetering van onze website.

Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief van H+C en de Spiegelapp, dan gebruiken wij uw e-mailadres uitsluitend om u deze nieuwsbrief te sturen. Wanneer u zich afmeldt voor de nieuwsbrief, verwijderen wij uw e-mailadres van onze verzendlijst.

Voor het verwerken van uw persoonsgegevens kunnen wij gebruikmaken van dienstverleners, die als bewerkers uitsluitend in onze opdracht zullen optreden. Wij verstrekken voor andere doeleinden geen persoonsgegevens aan derden, tenzij dat noodzakelijk is voor aangifte van strafbare feiten.

Wij bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor het uitvoeren van onze activiteiten, tenzij dit noodzakelijk is vanwege wet- en regelgeving.

Rechten verwerking persoonsgegevens
U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens. Dit betekent dat u altijd kunt opvragen welke persoonsgegevens H+C/ Spiegelapp van u heeft geregistreerd en voor welke doeleinden uw gegevens worden gebruikt. U kunt uw gegevens zo nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen als u bezwaar heeft tegen het gebruik van uw persoonsgegevens. Neem hiervoor contact met ons op:

H+C & SPIEGELAPP
Telefoon: 0031 70 - 346 92 05
E-mail: info@h-c.nl

Wijzigingen
H+C behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze disclaimer/privacyverklaring. Wij adviseren u dit document daarom regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen.


Hauptmeijer en Clotscher B.V., Den Haag
© 2022

 

WhatsApp ons direct!       Support