Academy

Academy

Lees hier het laatste nieuws over nieuwe ontwikkelingen, events en onze projecten. We willen het liefste helpen ontwikkelen en je inspireren over HR Tech, ons leer- en ontwikkelplatform Spiegelapp en over inspirerende ervaringen uit onze praktijk.

2022-12-01 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De programma- en projectmanagers van een van de grote gemeentes in ons land hebben steeds grotere projecten onder handen: complexe projecten met veel verschillende belangen, grote budgetten en pittige verantwoordelijkheden. Dit vraagt stevige regie en specifieke vaardigheden. Om hun talenten te ontwikkelen wordt hun een spiegel voorgehouden.

 

Lees meer
2022-11-17 Het gebruik van de Spiegelapp door leerkrachten en docenten

Leren, leren en nog eens leren. Dat is wat er binnen alle schoolmuren gebeurt. Leerlingen leren van de leerkracht of docent, ze leren van elkaar en ze leren door te doen. En dat leren stopt niet na de schoolcarrière. In de maatschappij spreken we over “een leven lang leren”.

 

Lees meer
2022-11-10 De Spiegelapp in school

Een school is een dynamische omgeving. De afgelopen jaren hebben diverse schoolbesturen gekozen voor meer autonomie voor de individuele scholen. Het is van belang dat het team uit haar comfortzone treedt en van elkaar begint te leren. Dit vraagt uiteraard om een professionele en kritische houding. En hier kan de Spiegelapp een perfecte bijdrage aan leveren!

Lees meer

Evenementen

Praktische trainingen met impact

Feedback, inspirerende doelen, het ontwikkelgesprek, performance management 4.0 voor HR-professionals.  

Wij geven trainingen voor Spiegelapp gebruikers, werknemers en leidinggevenden en inhouse trainingen voor HR-professionals, opleiders en leidinggevenden. 

Lees meer over onze trainingen

Kennisbank

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van ons leer- en ontwikkelplatform “Spiegelapp” en over oplossingen om organisaties te professionaliseren en te laten groeien ondersteund door HR Technologie?

Meld je aan voor onze kennisbrief.

 

Bekijk onze kennisbank

 

WhatsApp ons direct!       Support