Academy

Academy

Lees hier het laatste nieuws over nieuwe ontwikkelingen, events en onze projecten. We willen het liefste helpen ontwikkelen en je inspireren over HR Tech, ons leer- en ontwikkelplatform Spiegelapp en over inspirerende ervaringen uit onze praktijk.

2022-09-06 Spiegelapp houdt Duitse hr-afdelingen een spiegel voor

Na een succesvolle lancering van de feedbacktool Spiegelapp in Nederland wilde Krista Beilschmidt de Duitse markt betreden. Maar wat bleek? Feedback vragen gaat daar heel anders dan hier. Lees hoe de ervaren ondernemer dit oploste, en wat ze nog meer ontdekte over zakendoen bij onze oosterburen.

Lees meer
2022-03-21 Een feedbackcultuur waait door de gemeente Den Haag

Interview met Marjan, projectmanager gemeente Den Haag

Lees meer
2022-03-21 5 Generaties op de werkvloer: nachtmerrie of een zegen?

Waar de oudere generaties hiërarchie en loyaliteit aan een bedrijf prijzen, huiveren jongere mensen bij het idee en geloven in een ontspannen omgeving. Voldeed de werkgever niet aan hun verwachting? Geen probleem, er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden en banen in overvloed tijdens de War of Talent!

Lees meer

Evenementen

Praktische trainingen met impact

Feedback, inspirerende doelen, het ontwikkelgesprek, performance management 4.0 voor HR-professionals.  

Wij geven trainingen voor Spiegelapp gebruikers, werknemers en leidinggevenden en inhouse trainingen voor HR-professionals, opleiders en leidinggevenden. 

Lees meer over onze trainingen

Kennisbank

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van ons leer- en ontwikkelplatform “Spiegelapp” en over oplossingen om organisaties te professionaliseren en te laten groeien ondersteund door HR Technologie?

Meld je aan voor onze kennisbrief.

 

Bekijk onze kennisbank

 

WhatsApp ons direct!       Support