Kosten

Voor iedere branche en bedrijfsgrootte

De Spiegelapp en het management dashboard en het HR dashboard zijn volledig ingericht met alle benodigde inhoudelijk content zodat er geen sprake is van een langdurige of complexe implementatie. Op basis van onze praktijkervaring in diverse branches in de afgelopen 25 jaar m.b.t. organisatie- en cultuurverandering zijn wij in staat om meerwaarde toe te voegen aan iedere organisatie.

Voor diverse branches hebben we specifieke competentiemanagementprofielen en ontwikkeltips ontwikkeld waarin werknemers en leidinggevenden zich herkennen.

De Spiegelapp is geschikt voor organisaties met een klein aantal medewerkers tot corporates met duizenden medewerkers. Van onderwijsinstellingen tot accountantskantoren, van adviesbureaus, bouwbedrijven tot zorginstellingen

De Spiegelapp is geschikt voor iedere bedrijfsgrootte en iedere branche. Groeit jouw organisatie, dan groeit de Spiegelapp en jouw talent mee.

Door onze ervaring en praktische aanpak houden we implementatiekosten laag en kunnen we een snelle doorlooptijd voor implementatie garanderen. Het wiel hoeft niet opnieuw te worden uitgevonden.

De Spiegelapp is een SAAS-oplossing en is snel en stabiel en altijd up-to-date. We investeren continue in het verder ontwikkelen van de Spiegelapp en we doen dit voor u en het liefste samen met u.

Benieuwd wat de Spiegelapp voor jou toevoegt?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Contact

Proefversie € 0,99 Probeer nu
De Spiegelapp maakt talentontwikkeling toegankelijk voor iedereen. Probeer nu de Spiegelapp voor 14 dagen en ervaar hoe eenvoudig het werkt.
Bestel
Spiegelapp Op aanvraag Afhankelijk van het aantal werknemers.
De Spiegelapp is beschikbaar voor Start-ups, middengrote en grote bedrijven. Bekijk alle mogelijkheden via de onderstaande link.

Mogelijkheden

Bekijk alle functionaliteiten van de Spiegelapp

Alle functionaliteiten

De voordelen
van de Spiegelapp

Dashboard & Business Intelligence

API-koppeling

Active Directory

SSO

2 Factor Authenticatie

Turn-key HRD

Automatische updates

Dagelijkse back-ups

Web & App

Digital Dutch (Made & Hosted in the Netherlands)

 

 

 

Ben je benieuwd naar hoe wij onze klanten hebben geholpen?

Wij delen graag onze ervaringen over het digitaliseren van de gesprekscyclus en performance management met feedback en feedforward.

Neem contact op voor een afspraak. 

Contact

Certificering en veiligheid heeft de hoogste prioriteit

Wij vinden beveiliging van de data en persoonsgegevens van zeer groot belang. Het cloudplatform voldoet aan alle veiligheidscertificaten en het platform wordt getest door Attack & Penetration testen. Het datacentrum staat in Nederland en valt onder Nederlandse regelgeving. Meer informatie hierover is te vinden op de website pagina over veiligheid en beveiling.

HRM

Door HR-processen te digitaliseren met behulp van de Spiegelapp, is de HR-afdeling minder tijd kwijt aan administratieve handelingen. Bovendien kunnen HR-adviseurs belangrijke HR-gegevens op een eenvoudige manier inzichtelijk maken door het HR-dashboard van de Spiegelapp. Dat maakt dat HR makkelijker kan anticiperen en strategischer kan informeren over performance management, opleidingsprogramma’s, workshops en gewenste trainingen, talentmanagement, HR-beleid en strategisch opleidingsbeleid.

Management

Leidinggevenden beschikken over real-time informatie van hun team in het management dashboard. Zij zien alle informatie over ontwikkeldoelen of projectdoelen en diverse type open vragen binnen het team, mits het team van voldoende grootte is zodat de veiligheid van persoonsgegevens van werknemers is gewaarborgd. Ook zien managers de scores op competenties en het gebruik van de Spiegelapp en hebben zij zicht op de meest bevraagde competenties en nieuwe persoonlijke competenties.  Op basis van real-time data in de Spiegelapp kunnen teaminterventies effectiever en efficiënter worden ingezet.

 

Het management dashboard is standaardonderdeel van de Spiegelapp en direct klaar voor gebruik.

De Spiegelapp gesprekscyclus gebaseerd op het vragen van feedback en feedforward en jezelf “spiegelen”, levert de inzichten op over hoe anderen jouw prestaties en competenties beoordelen.

Hierdoor zijn medewerkers en leidinggevenden beter in staat om effectieve ontwikkelgerichte gesprekken te voeren met een duidelijke focus op doelen en resultaten. De performance managementgesprekken kosten minder tijd voor leidinggevenden omdat de regie bij de werknemers ligt en feedback eenvoudig aan iedereen gevraagd kan worden met behulp van de Spiegelapp. Ook aan mensen die geen Spiegelapp hebben!

Werknemers hebben de regie

Met de Spiegelapp komen werknemers en leidinggevenden dichter bij elkaar. Dat vergroot de betrokkenheid van werknemers. De feedback, feedforward, tips en antwoorden op vragen vindt plaats bij de bron: de werknemer. Werknemers beschikken over een app en kunnen de Spiegelapp op mobiele telefoon, tablet en pc gebruiken. Met de Spiegelapp hebben werknemers altijd zicht op hun performance en gerealiseerde doelen en kunnen zij zich ontwikkelen door middel van feedforward en feedback “on the job”.

 

De Spiegelapp is goed beveiligd en Spiegelapp deelnemers beheren zelf alle data en bepalen ook zelf met wie zij gegevens willen delen.

Zo blijft de Spiegelapp altijd een veilige omgeving om jezelf te ontwikkelen.

WhatsApp ons direct!       Support