True en Spieglapp

Verantwoordelijkheid Spiegelapp


De Spiegelapp wordt gehost door de Netwerk en Security van True zodat wij ons kunnen focussen op het verder ontwikkelen van de Spiegelapp als leer en ontwikkelplatform voor mensen en organisaties. Door actieve monitoring en het proactieve management van onze server weet u dat storingen snel gesignaleerd en afgevangen worden voor ze een verstoring van de dienstverlening kunnen worden.

De missie van de Spiegelapp is mensen helpen zichzelf blijvend te kunnen ontwikkelen en daardoor een betere wereld realiseren waarin we verbonden zijn met elkaar. We ontwikkelen mensen en organisaties en vinden dat iedereen zich moet kunnen ontwikkelen. We helpen het beste uit jezelf te halen.

 

 

Zie onze documentatie voor meer informatie over ons informatiebeveiligingsbeleid bij een van onze opdrachtgevers in de publieke sector.

Download

Beveiliging persoonsgevoelige data en infrastructuur

 

De Spiegelapp werkt sinds 2019 met True omdat zij één van de weinige Nederlandse organisaties is die op Datacenter én Managed hosting ISO27001 en NEN7510 gecertificeerd is. ISO27001 en NEN7510 zijn (Inter)nationaal erkende standaarden voor Informatiebeveiliging. Dit houdt in dat True voldoet aan de eisen voor haar managementsysteem en daarbij zo’n 130 beveiligingsmaatregelen heeft afgedekt. Mede door de ISO27001 en NEN7510 certificering nemen overheidsinstanties, financiële instellingen, verzekeraars en medische bedrijven diensten af bij True.

De Spiegelapp van Hauptmeijer en Clotscher is een Leer- en ontwikkelplatform met gevoelige persoonlijke informatie. Daarom vinden wij alleen de hoogste beveiliging geschikt voor de dienstverlening van de Spiegelapp en Hauptmeijer en Clotscher en zijn wij partner van True. True is uiteraard ook ISO9001 gecertificeerd. Daarnaast beschikt True ook over een ISAE 3402 type 2 rapport, met dit Assurance rapport kunnen klanten, hun stakeholders en accountants inzichten en zekerheden verkrijgen over de beheersing van de door hun geoutsourcete IT-processen bij True. Deze rapportages leggen exact vast hoe ze bij True omgaan met informatiebeveiliging en risicomanagement. 

Redundantie is vanaf de top ingericht in de True infrastructuur. Het datacenter van True heeft twee onafhankelijke energieleveranciers en een uitgebreide noodstroomoplossing. Binnen de datasuite beschikken alle racks over een separate A en B feed. Elke server die True beheert beschikt over een dubbele voeding die op beide feeds is aangesloten. Op het gebied van connectiviteit zit True direct aangesloten op de AMS-IX en heeft True via twee transitpartners de beschikking over twee 100Gbit lijnen. Door deze drie connectiviteitspartners weet u zeker dat uw data altijd snel verwerkt wordt in de Spiegelapp.

Tweaking en Tuning

Wanneer er veel gelijktijdige bezoekers actief zijn op de Spiegelapp van Hauptmeijer en Clotcher ziet True snel of een database te veel verzoeken moet afhandelen, er te veel webserver connecties zijn of dat er op een andere manier gecached moet worden. Doordat True de verantwoordelijkheid neemt over alle lagen en hier live- en trendstatistieken voor bijhoudt en analyseert kan True op elk niveau proactief wijzigen doorvoeren. Op deze manier worden de verzoeken nog effectiever verwerkt en is de Spiegelapp altijd bereikbaar. 

Nederlandse hosting van de Spiegelapp

Al ruim 19 jaar is True een toonaangevende Nederlandse hostingprovider. Alle kennis en kunde is in huis om hostingonderdelen optimaal aan te laten sluiten op de applicaties en websites. Door kennis en kunde te combineren met een proactieve houding en daadkracht is de Spiegelapp samen met u in staat de extra stap te zetten die uw organisatie nodig heeft. 

Met 4 audits per jaar, certificeringen voor ISO-9001, ISO-27001 & NEN7510 bent u verzekerd van de meest hoogstaande en professionele werkwijzen. 


Voor meer informatie

WhatsApp ons direct!       Support