Nieuws

Laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over nieuwe ontwikkelingen en onze projecten. We willen het liefste helpen ontwikkelen en inspireren over HR Tech, ons leer- en ontwikkelplatform Spiegelapp en over inspirerende ervaringen uit onze praktijk.

2022-12-01 Spiegeltje, spiegeltje aan de wand

De programma- en projectmanagers van een van de grote gemeentes in ons land hebben steeds grotere projecten onder handen: complexe projecten met veel verschillende belangen, grote budgetten en pittige verantwoordelijkheden. Dit vraagt stevige regie en specifieke vaardigheden. Om hun talenten te ontwikkelen wordt hun een spiegel voorgehouden.

 

Lees meer
2022-11-17 Het gebruik van de Spiegelapp door leerkrachten en docenten

Leren, leren en nog eens leren. Dat is wat er binnen alle schoolmuren gebeurt. Leerlingen leren van de leerkracht of docent, ze leren van elkaar en ze leren door te doen. En dat leren stopt niet na de schoolcarrière. In de maatschappij spreken we over “een leven lang leren”.

 

Lees meer
2022-11-10 De Spiegelapp in school

Een school is een dynamische omgeving. De afgelopen jaren hebben diverse schoolbesturen gekozen voor meer autonomie voor de individuele scholen. Het is van belang dat het team uit haar comfortzone treedt en van elkaar begint te leren. Dit vraagt uiteraard om een professionele en kritische houding. En hier kan de Spiegelapp een perfecte bijdrage aan leveren!

Lees meer
2022-11-02 De vernieuwde HR-cyclus: feedback is een cadeautje

Feedback vragen en geven wordt al snel bestempeld als ongemakkelijk, moeilijk en tijdrovend. Het is dan ook het eerste wat van het lijstje wordt gestreept als de werkdruk hoog is. Terwijl steeds meer mensen erachter komen dat feedback juist zo waardevol is, mits goed gegeven. Alleen … hoe doe je dat? En nog beter: geef feedforward!

Lees meer
2022-10-20 Waarom werkt de gemeente Den Haag met de Spiegelapp?

Een feedbackcultuur ontwikkelen, niet praten óver elkaar maar met elkaar. De aanleiding voor Sociale Zaken en Werkgelegenheid van de gemeente Den Haag was een beter zicht te krijgen op de talenten en inzetbaarheid van project- en programma management in de interne projecten. De performance & development gesprekscyclus vindt sinds 2018 plaats door middel van feedback en feed forward met de Spiegelapp.

Lees meer
2022-09-06 Spiegelapp houdt Duitse hr-afdelingen een spiegel voor

Na een succesvolle lancering van de feedbacktool Spiegelapp in Nederland wilde Krista Beilschmidt de Duitse markt betreden. Maar wat bleek? Feedback vragen gaat daar heel anders dan hier. Lees hoe de ervaren ondernemer dit oploste, en wat ze nog meer ontdekte over zakendoen bij onze oosterburen.

Lees meer
2022-07-21 HR Live vlog

In deze vlog vertellen wij u graag meer over de Spiegelapp op de HR Live beurs. Op de HR Live beurs zijn congressen en workshops gecentreerd rond een gezellige Expo met terrassen en de meet & greet plekken van de partners van HR Live. Klik voor een korte pre-view van onze gezellige stand op de link hier onder:

Lees meer
2022-03-21 Een feedbackcultuur waait door de gemeente Den Haag

Interview met Marjan, projectmanager gemeente Den Haag

Lees meer
2022-03-21 5 Generaties op de werkvloer: nachtmerrie of een zegen?

Waar de oudere generaties hiërarchie en loyaliteit aan een bedrijf prijzen, huiveren jongere mensen bij het idee en geloven in een ontspannen omgeving. Voldeed de werkgever niet aan hun verwachting? Geen probleem, er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden en banen in overvloed tijdens de War of Talent!

Lees meer
2022-03-15 4 redenen waarom CEO's terugdeinzen voor het ontvangen van feedback

Goede leiders geven niet alleen feedback, maar vragen er ook om.

De meeste leidinggevenden zweren bij deze uitdrukking. Ze weten dat een feedbackcultuur de betrokkenheid van het team vergroot, leidt tot efficiëntere besluitvorming en zorgt voor snellere persoonlijke groei.

Lees meer
2022-03-15 Waarom feedback belangrijk is en hoe je het goed doet - Wat is feedback precies?

Wat is feedback precies? We horen het de hele tijd, weten dat het een essentieel onderdeel van ons werk is. Toch hebben de meesten er een haat-liefdeverhouding mee.

Lees meer
WhatsApp ons direct!       Support