Nieuws

Laatste nieuws

Lees hier het laatste nieuws over nieuwe ontwikkelingen en onze projecten. We willen het liefste helpen ontwikkelen en inspireren over HR Tech, ons leer- en ontwikkelplatform Spiegelapp en over inspirerende ervaringen uit onze praktijk.

2022-09-06 Spiegelapp houdt Duitse hr-afdelingen een spiegel voor

Na een succesvolle lancering van de feedbacktool Spiegelapp in Nederland wilde Krista Beilschmidt de Duitse markt betreden. Maar wat bleek? Feedback vragen gaat daar heel anders dan hier. Lees hoe de ervaren ondernemer dit oploste, en wat ze nog meer ontdekte over zakendoen bij onze oosterburen.

Lees meer
2022-03-21 Een feedbackcultuur waait door de gemeente Den Haag

Interview met Marjan, projectmanager gemeente Den Haag

Lees meer
2022-03-21 5 Generaties op de werkvloer: nachtmerrie of een zegen?

Waar de oudere generaties hiërarchie en loyaliteit aan een bedrijf prijzen, huiveren jongere mensen bij het idee en geloven in een ontspannen omgeving. Voldeed de werkgever niet aan hun verwachting? Geen probleem, er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden en banen in overvloed tijdens de War of Talent!

Lees meer
2022-03-15 4 redenen waarom CEO's terugdeinzen voor het ontvangen van feedback

Goede leiders geven niet alleen feedback, maar vragen er ook om.

De meeste leidinggevenden zweren bij deze uitdrukking. Ze weten dat een feedbackcultuur de betrokkenheid van het team vergroot, leidt tot efficiëntere besluitvorming en zorgt voor snellere persoonlijke groei.

Lees meer
2022-03-15 Waarom feedback belangrijk is en hoe je het goed doet - Wat is feedback precies?

Wat is feedback precies? We horen het de hele tijd, weten dat het een essentieel onderdeel van ons werk is. Toch hebben de meesten er een haat-liefdeverhouding mee.

Lees meer
WhatsApp ons direct!       Support