Nieuws

2022-07-21

HR Live vlog

In deze vlog vertellen wij u graag meer over de Spiegelapp op de HR Live beurs. Op de HR Live beurs zijn congressen en workshops gecentreerd rond een gezellige Expo met terrassen en de meet & greet plekken van de partners van HR Live. Klik voor een korte pre-view van onze gezellige stand op de link hier onder: Video

De Spiegelapp op de HR Live Beurs

Mijn naam is Steven van Deursen. Ik ben een 21-jarige student European Studies aan de Haagse Hogeschool. Tijdens een van mijn afstudeerprojecten heb ik met 2 collega-studenten de functie junior accountmanager mogen bekleden bij de Spiegelapp. Een van mijn meest memorabele dagen bij deze snelgroeiende Haagse Start-up was op de HR Live beurs van afgelopen Oktober.

HR Live is het grootste workshopevent voor HR in Nederland. Ruim 1.000 HR-managers en HR-specialisten komen vanuit het hele land naar de Fokker Terminal in Den Haag om te netwerken en om vakinhoudelijk kennis en ervaring uit te wisselen.

Tijdens HR Live hebben we met diverse HR professionals gesproken over de Spiegelapp, en de speciale functies van de HR Tech webapplicaties en toepasbaarheid. Er zijn ervaringen met professionals uitgewisseld over de toepassingsmogelijkheden voor leidinggevenden die ontwikkelgesprekken hebben met medewerkers, de mogelijkheden voor “training on the job” en het evalueren van projecten. Het was prettig om het gesprek aan te gaan en mensen te enthousiasmeren. Zeker wanneer we ze konden uitleggen wat de tool voor hun onderneming of organisatie kan betekenen en wat dit concreet oplevert aan besparing op kosten en tijd. Hierbij proberen we actief met mensen mee te denken. Elk bedrijf is anders en dus ook de HR gerelateerde wensen, en hierop kunnen wij de Spiegelapp volledig aanpassen.

Bent u dit jaar weer op de HR Live Beurs?

Op 13 Oktober 2022 zal de HR Live Beurs weer plaatsvinden.

Wilt u zelf de Spiegelapp proberen? Neem contact met ons op en wij geven u graag een presentatie en vertellen u over de services en dienstverleningen van de Spiegelapp.

Voor meer informatie over de HR Live beurs bezoekt u de website: https://hrlive.nl/

WhatsApp ons direct!       Support