Academy

Academy

Lees hier het laatste nieuws over nieuwe ontwikkelingen, events en onze projecten. We willen het liefste helpen ontwikkelen en je inspireren over HR Tech, ons leer- en ontwikkelplatform Spiegelapp en over inspirerende ervaringen uit onze praktijk.

2022-03-21 Een feedbackcultuur waait door de gemeente Den Haag

Interview met Marjan, projectmanager gemeente Den Haag

Lees meer
2022-03-21 5 Generaties op de werkvloer: nachtmerrie of een zegen?

Waar de oudere generaties hiërarchie en loyaliteit aan een bedrijf prijzen, huiveren jongere mensen bij het idee en geloven in een ontspannen omgeving. Voldeed de werkgever niet aan hun verwachting? Geen probleem, er zijn eindeloos veel andere mogelijkheden en banen in overvloed tijdens de War of Talent!

Lees meer
2022-03-15 4 redenen waarom CEO's terugdeinzen voor het ontvangen van feedback

Goede leiders geven niet alleen feedback, maar vragen er ook om.

De meeste leidinggevenden zweren bij deze uitdrukking. Ze weten dat een feedbackcultuur de betrokkenheid van het team vergroot, leidt tot efficiëntere besluitvorming en zorgt voor snellere persoonlijke groei.

Lees meer

Praktische trainingen met impact

Feedback, inspirerende doelen, het ontwikkelgesprek, performance management 4.0 voor HR-professionals.  

Wij geven trainingen voor Spiegelapp gebruikers, werknemers en leidinggevenden en inhouse trainingen voor HR-professionals, opleiders en leidinggevenden. 

Lees meer over onze trainingen

Kennisbank

Meer weten?

Wil je op de hoogte blijven over de ontwikkelingen van ons leer- en ontwikkelplatform “Spiegelapp” en over oplossingen om organisaties te professionaliseren en te laten groeien ondersteund door HR Technologie?

Meld je aan voor onze kennisbrief.

 

Bekijk onze kennisbank

 

WhatsApp ons direct!       Support